STEVENSON Lower Division Daily Schedule

	MONDAY	MONDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY		FRIDAY	TUESDAY LATE START	
8:00–8:20 a.m.		Morning Mee	eting 20 minutes		8:30–9:00 a.m.	M. Meeting
8:20–9:30 a.m.	Period 1 70 minutes				9:00–10:00 a.m.	Period 1 60 minutes
9:30–10:00 a.m.	Snack/Recess 30 minutes				10:00–10:30 a.m.	Snack/Recess
10:00–11:10 a.m.	Period 2 70 minutes				10:30–11:30 a.m.	Period 2 60 minutes
11:10 a.m.–12:10 p.m.		Lunch			11:30 a.m.–12:30 p.m.	Lunch 60 minutes
12:10–1:20 p.m.		Period 3 70 minutes				Period 3 60 minutes
1:20–1:30 p.m.	Afternoon Recess 10 minutes				1:30–1:40 p.m.	P.M. Recess
1:30–2:40 p.m.	Period 4 70 minutes				1:40-2:40 p.m.	Period 4 60 minutes
2:40–3:00 p.m.	Closing Circle 20 minutes				2:40–3:00 p.m.	Closing Circle

After-School Program* Monday-Thursday 3:00-5:30 p.m. After-School Program* Friday 3:00-4:30 p.m.

After-School Program* Tuesday 3:00–5:30 p.m.