Middle Division Daily Schedule

	MONDAY WEDNESDAY THUR		THURSDAY	FRIDAY	TUESDAY LATE START	
8:20–9:30 a.m.		Perio 70 minut			9:00–10:00 a.m.	Period 1 60 minutes
9:30–10:00 a.m.	Community Time/Advisory 25 minutes				10:00–10:30 a.m.	Flex
10:00–11:10 a.m.		Perio 70 minut	-		10:30-11:30 a.m.	Period 2 60 minutes
11:10–11:20 a.m.	Break 10 minutes			11:30-11:40 a.m.	Break	
11:20 a.m.–12:30 p.m.	Period 3 70 minutes			11:40 a.m.–12:40 p.m.	Period 3 60 minutes	
12:30–1:30 p.m.	Lunch 60 minutes				12:40–1:40 p.m.	Lunch 60 minutes
1:30-2:40 p.m.	Period 4 70 minutes				1:40-2:40 p.m.	Period 4 60 minutes
2:40–3:15 p.m.	Office Hours 35 minutes				2:40-3:15 p.m.	Office Hours
II						

After-School Program*

Monday-Thursday

3:15-5:30 p.m.

After-School Program* Friday 3:15-4:30 p.m.

After-School Program*
Tuesday
3:15-5:30 p.m.